rijschool in zaandam

Op zoek naar rijschool in zaandam?

Rijschool Ruitenbeek Rijschool Zaandam Rijlessen in de Zaanstreek.
Bezoek onze theoriecursus-pagina voor meer informatie. Wil jij starten met het volgen van autorijlessen en ben jij op zoek naar een geschikte rijschool in de omgeving van Zaandam? Maak dan nu een afspraak voor een gratis proefles bij Rijschool Ruitenbeek.
Rijschool Van Hees Leuke lessen en vlot slagen voor je rijbewijs: Goede en leuke rijlessen in Zaanstad.
Over Rijschool Van Hees. Het meest gewilde pasje. Onze autorijlessen zijn geheel op jouw persoonlijk afgestemd waardoor je altijd lest in jouw eigen tempo. Je lest altijd privé, hoeft niemand op te halen of weg te brengen dus je doet exact waar jij aan toe bent.
ANWB Rijschool Zaandam Je rijbewijs halen in je eigen tempo.
Scooterrijles rijbewijs AM. Autorijles in Zaandam. Bij de ANWB Autorijschool Zaandam kun je je rijlessen plannen wanneer jij wilt. Wij zijn flexibel met inroosteren. Prettige" rijschool met top kwaliteit rijlessen." Leerling Autorijschool Zaandam. is door geslaagde kandidaten beoordeeld met een.
Zaandam De Beste Rijscholen.
Het gemiddelde slagingspercentage bij het 1e rijexamen in Zaandam bedraagt: 46%. In de tabellen staan de individuele slagingspercentages bij het 1e rijexamen van alle rijscholen 20 examens. Cijfers over de periode 01-04-2016 t/m 31-03-2017. Update eind augustus 2017. Info voor rijscholen / anonieme status. Rijscholen 75 examens. Tom de Keizer. Rijschool Preeker B.V. Rijscholen 36 t/m 75 examens.
Autorijschool Zaandam Vergelijk rijscholen in Zaandam.
Vergelijk de kwaliteit van rijscholen en zoek de goedkoopste rijschool. Informatie over rijscholen. Tips om je rijbewijs te halen. Rijscholen in Zaandam Slagingspercentages en tarieven. Hieronder vindt u een overzicht van rijscholen. Standaard is dit overzicht gesorteerd op slagingspercentage. Wilt u naast de slagingspercentages ook de prijzen van rijscholen in Zaandam vergelijken, klik dan op de kolom uurtarief.
Verkeersschool Ronchetti Beter lessen sneller slagen bromfiets auto motor BE-rijlessen theorielessen.
Klik om op Google te delen Wordt in een nieuw venster geopend. Beter lessen sneller slagen bromfiets auto motor BE-rijlessen theorielessen. Waar kan je ons vinden? Kantoor en bezoekadres: Panneroodstraat 328-A 1503 XJ Zaandam. Kantoor open: maandag t/m vrijdag 930: tot 1730: Zaterdag van 900: tot 1700: info@ronchetti.nl. Kopen bij de Verkeersschool. Openingstijden gemeentehuizen en kosten aanvragen rijbewijs. Aanmelden van coaches en aanvragen van de begeleiderspas. Opleidingen/Pakketten B rijbewijs. Tarieven B rijbewijs. Machtigen van de rijschool.
Rijschool WOLF De beste rijschool van Zaandam.
Je weet dan meteen waar je aan toe bent. Bovendien profiteer je nu tijdelijk van 50% korting op een proefles! Waarom kies je voor WOLF rijschool Zaandam? WOLF rijschool is de snelst groeiende rijschool in Nederland en heeft een landelijke dekking.
De rijschool voor rijles auto aanhanger scooter in Zaanstad.
Theorieles klassikaal Auto Scooter. wie zijn er geslaagd voor het rijbewijs Zaandam, zaanstad., Rijbewijsgigant de rijschool in jouw regio? Onze enthousiaste en gedreven instructeurs staan voor je klaar en zijn volop bezig met hun missie. Rijbewijsgigant.nl is niet de zoveelste rijschoolketen.
Rijschool Tom de Keizer Al meer dan 35 jaar een begrip!
Wat beginnen daarom altijd met een intake-les zodat je kan zien wie je instructeur is en in wat voor auto / motor je komt te lessen. Aan het einde van de les ga je samen met je instructeur overleggen wat het beste bij je past En ook niet onbelangrijk, hoe het financiële plaatje eruit komt te zien. Bij de autorijlessen duurt deze intake een uur en voor de motor duurt deze 1.5 Deze les betaal je gewoon volgens het uurtarief maar als je besluit om door te gaan bij ons dan trekken we het betaalde bedrag af van je volgende les of van je totaal pakket wat je bij ons afneemt en zo wordt deze intake dus gratis. Ben je minderjarig dan nodig we je ouders graag uit om dingen uit te leggen. Mochten er dan toch nog vragen zijn kunnen we op de rijschool onder het genot van een kopje koffie het een en ander bespreken. Rijschool Tom de Keizer al ruim 35 jaar vertrouwd en toonaangevend. Twijfel niet en meld je aan op onze site en vergeet niet een goede opleiding begint bij Rijschool Tom de Keizer. Rijschool Tom de Keizer. 1502 WS Zaandam.
KUMAR Auto-Motor rijschool in omgeving Zaanstreek Amsterdam Purmerend.
KUMAR is een professionele rijschool in Zaandam en omstreken. Het bedrijf bestaat al 20 jaar en is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en gang van zaken met betrekking tot verkeersopleidingen. Wij beschikken over de benodigde, up to date diplomas en certificaten voor het geven van theorielessen en autorijlessen voor de categorie B de personenauto en categorie A motorrijlessen.

Contacteer ons