rijschool zutphen

Resultaten voor rijschool zutphen

CBR Rijschoolgegevens.
Wees dus kritisch bij het kiezen van een rijschool. De ene rijschool geeft veel meer waar voor je geld dan de andere. Hieronder staan enkele vragen die je aan rijscholen kunt stellen voordat je je keuze maakt. Welke afspraken zijn er bij het uitvallen van een rijles, een instructeur of een lesvoertuig?
vrij groene rijschool.
Bel, mail of sms voor meer informatie 06 19161331 De Vrij groene rijschool; de meest milieubewuste en duurzaamste 100 % Volkswagen autorijschool in de regio Zutphen, Deventer, Apeldoorn en Arnhem van Erik van Leeuwen. De Volkswagen Up rijdt op Groen gas CNG dat wordt opgewekt door de vergisting van biomassa bijvoorbeeld GFT afval dus duurzaam en klimaatneutraal.
Autorijschool Mido De autorijschool waar jij slaagt.
Wij bieden hoge kwaliteit rijlessen, volledig afgestemd op jouw kunnen. Zo bereiden wij je zo goed mogelijk voor op zowel je theorie als praktijkexamen. Met een gemiddeld slagingspercentage eerste examens van 41 45%. en herexamens van 65-70%, scoren wij ruim boven gemiddeld.
Autorijschool Willem.
Wij zijn er trots op om te kunnen vermelden dat er letterlijk honderden mensen in Zutphen en omgeving zijn die hun rijbewijs hebben gehaald via deze rijschool. Toch is het ons gelukt de rijschool kleinschalig te houden, persoonlijk en direct contact staan bij ons hoog in het vaandel.
Autorijschool Ten Pas Eefde Auto Brommer en Vrachtwagen rijbewijs.
Sinds 1946 is deze rijschool al actief, eerst onder de naam Woessink en sinds 1977 als Ten Pas v/h Woessink. Wij geven onder andere rijlessen in de plaatsen Deventer, Zutphen, Warnsveld, Lochem, Laren, Eefde, Gorssel, Almen, Joppe, Epse en Harfsen.
Rijles bij verkeersschool Henny Leenen.
Ons doel is jou daarmee het zelfvertrouwen en het inzicht te geven dat je nodig hebt als je straks zelfstandig, zonder rijinstructeur de weg op gaat. Je kunt ook bij onze rijschool terecht waneer.: Je last hebt van rijangst of faalangst. Je opfrislessen wilt volgen. Je een vorm van autisme hebt en je rijbewijs wilt halen. Je adhd hebt en je rijbewijs wilt halen. Voor meer informatie over rijangst, kijk op www.rijangstvrij.nl. Dus woon je in Deventer, Apeldoorn, Doetinchem, Arnhem, Zutphen of in de buurt van en wil je graag rijles?
Rijschool Zutphen Rijbewijs Store.
Onze rijschool in Zutphen staat per direct klaar om met jou de weg op te gaan. Neem vandaag nog contact met ons op en plan een proefles in. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op: 06 41 900 298 of info@rijbewijsstore.nl.
rijschoolnazar.
Rijschool Nazar is een jonge en dynamische rijschool die actief is in de regio Zupthen. Bij ons krijg je rijles in een Volkswagen Golf Plus TDI, een speciaal aangepaste Volkswagen Golf voor rijles. Deze is iets ruimer en hoger dan een standaard VW golf, zodat ook langere personen zonder enig probleem of verlies van confort kunnen rijden. Je rijdt altijd met dezelfde instructeur die je optimaal zal voorbereiden op het praktijkexamen. Hierdoor kun je na het behalen van je rijbewijs, veilig en op een verantwoordelijke manier aan het huidige verkeer deelnemen. In principe word je elke les thuis opgehaald en vervolgens ook weer afgezet. Een ander afhaaladres in Zutphen of omgeving is natuurlijk ook mogelijk, bijvoorbeeld bij je school, op je werk, of bij een vriend of vriendin.
Autorijschool Ilonka van Perlo Autorijschool Ilonka van Perlo.
Het Spiker 11, 7231 JK, Warnsveld. 06 204 998 37. Over het examen. Kom je rijbewijs halen bij autorijschool Ilonka van Perlo. Overleg jouw lespakket. Neem eens een kijkje op de prijzen pagina, om een uitgebreide keuze aan lespakketten te zien.
Garant Rijbewijs NL rijschool in Zutphen, rijles Brummen, Deventer.
Besterijles.nl Rijschool Arnhem, Zutphen en omgeving.
Bij ons kun je al beginnen met rijlessen vanaf 165, jaar oud door de nieuwe regeling 2toDrive. Rijschool Besterijles.nl geeft rijlessen in de regio Arnhem Zutphen. Wij geven rijlessen in Arnhem en omgeving en in Zutphen en omgeving. Onze ervaren instructeurs geven rijles in vooraf bepaalde rijgebieden, zodat je optimaal wordt begeleidt bij het behalen van je rijbewijs.

Contacteer ons